Sider

torsdag den 19. december 2013

Frisk luft


Den 17. december tog jeg billederne her. Tænk engang, det ligner jo næsten en sommerdag. Der kunne lige så godt have ligget et ordentlig lag sne. 
Jeg var så heldig at have mulighed for at komme en lille tur ud til Blåvand og Børsmose strand, hvor disse billeder er hentet. 
Det var så dejligt befriende at stå her på stranden og tage en dyb - dyb indånding. Mærke den friske luft og hvor meget energi der strømmer ind i kroppen. 
Jeg kom til at tænke lidt over, hvor meget det betyder, særligt her i den ellers mørke tid, at få trukket vejret sådan rigtigt. 
Det bliver sent lyst og tidligt mørkt, så der er bare ikke ret lang tid til at være derude - og få lidt 
lys. Men husk alligevel at trække vejret derude - sådan rigtigt.
Mange møder på arbejde, når det er mørkt og får fri når det er blevet mørkt igen. Det fremmer ikke ligefrem lysten til at stå et øjeblik og tage en dyb indånding - men gør det alligevel.
Juletravlheden er over os, derfor er det vigtigt at huske sig selv midt i det hele. Giv dig selv et øjeblik, hvor du får hentet lidt ny energi. 
Det behøver ikke nødvendigvis at være en tur til stranden, selv om det nok ville være godt. 
Men gå uden for din dør - på den ene eller anden måde, kort eller langt. Giv dig selv et øjeblik, hvor 
du får frisk luft. 
Frisk luft i lungerne. Frisk luft i ansigtet. Frisk luft på dine hænder. Mærk den friske luft - uanset om det er helt stille eller det blæser. Du mærker at du lever, du mærker at du er til stede - lige her og lige nu. 

Ha´en dejlig dag
Ulla


Ingen kommentarer:

Send en kommentar