Sider

lørdag den 28. september 2013

Papiret blev brugt


Jeg fik brugt papiret - men nok ikke til det der var
mest forventet. 
Jeg tegnede - eller som det også kaldes zendoodle. Det er en dejlig måde at slappe af på. Ved at tegne det, der lige falder dig ind, udvikler du efterhånden en tegning. Det er en tegning, der bare opstår af sig selv, uden at være planlagt. 

Måske kender du til det, at være til møde, tale i telefon eller noget andet, samtidig med, at du pludselig er i gang med at dekorere kanten på din notesblok eller en tilfældig serviet med alle mulige mønstre. Det er det samme du gør her - nu er det bare på et helt stykke papir til formålet.

Egentlig er det helt vildt, at opleve der vokser noget frem - næsten helt af sig selv. 
At tegne på denne måde, er en fantastisk øvelse i nærvær. Du er fuldt fokuseret på papir og tegneredskab - verden er lige her, ved tegningen, i udviklingen - øjeblik for øjeblik.
Du behøver ikke have det fjerneste talent for at tegne eller male - det er bare dine kruseduller, som udvikler sig i takt med at tuschen bevæger sig over papiret. 
Det var ved at være længe siden jeg sidst havde haft lyst til at "doodle", men pludselig vendte lysten tilbage. Så jeg gik i gang og endte med denne tegning. 
At zendoodle er nøjagtig som med mindfulness, der er ingen facitliste. Der findes ikke noget rigtig eller forkert. Det handler bare om at gøre det. 
Prøv det - du kan blive helt afhængig......

Ha´ en dejlig dag - og god fornøjelse 
Ulla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar