Sider

fredag den 2. november 2012

Kunstværk i naturen

Kunsten i naturen

Et stykke tang, der ligger og skvulper med vandet i strandkanten. Solen kaster stråler, som spejler sig og laver mønstre i vandet. Tangen vender og drejer sig, mens det bare flyder med strømmen, uden at vide hvor det ender. Som tangen ligger der i vandet, er det et helt kunstværk. Pga. solens stråler, har tangen uendelig mange forskellige farver - og spændende former. Naturen opfører sig bare, som naturen nu gør - den er helt sig selv - men kan som her virke helt magisk. 
Det magiske opstår måske netop, fordi naturen bare er som den nu engang er. Der opstår øjeblikke og de forsvinder igen - i en helt naturlig rytme.
Endnu engang kan jeg ikke lade være med, at reflektere lidt over naturen kontra vi mennesker. Hvad mon der ville ske, hvis vi bare engang i mellem, lader os drive lidt med strømmen? Hvad mon der ville ske, hvis vi ikke altid forsøgte at svømme i en bestemt retning? Hvor mon vi ville havne, hvis vi lod os drive lidt med strømmen? Hvad mon der ville ske, hvis vi bare for et kort øjeblik lod os flyde på vandet og nød øjeblikket?
Jeg har prøvet det - i første omgang fordi jeg blev kastet over bord - i næste øjeblik, fordi jeg tog chancen og stolede på naturen.

Ha´en rigtig dejlig weekend
Ulla



Ingen kommentarer:

Send en kommentar