Sider

torsdag den 8. november 2012

Træerne

Træernes ro

Der er altså noget ved de træer. Jo større de er, jo mere værdighed. Ja værdighed, er vist et godt ord til at beskrive træer. 
Har du prøvet at betragte de store træer indgående. Jeg synes der er så meget, jeg kan bruge i min egen hverdag. Deres ro og tålmodighed, den er jo faktisk ret enestående. De står der hvor de nu engang står - og det blive de ved med, til deres dages ende. De har rødderne fast forankret i jorden, og er på den plads i verden, som de nu engang er sat.

Prøv at stille dig på et sted på gulvet - eller ude midt i skoven, mellem træerne. 
Mærk nu hvordan dine fødder er fast forbundet med gulvet eller jorden, at du næsten har rødder ned i jorden (som træernes rødder i jorden).
Lad dig svaje let, som træerne i en lille brise. Stå igen stille og bare mærk fordan du er forbundet med jorden. Når din krop, måske efter kort tid, begynder at blive utålmodig og vil til at flytte sig - så bliv stående lidt endnu. Tænk på træerne, de står på deres plads i verden - og der bliver de tålmodigt stående, så længe som de nu engang gør. Tag lidt af træernes tålmodige tilstedeværelse i verden, med dig i resten af din dag.

Ha ´en dejlig dag
Ulla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar